De tafel

Door 247pro op zaterdag 4 februari 2012 15:00 - Reacties (22)
Categorie: -, Views: 9.069

Vorige week ik een email:
Beste,

Ik wil een nieuwe tafel en kan niets vinden wat mij aanspreekt en in mijn woning past. Heeft u hier een oplossing voor ?

Met vriendelijke groet,
x
Natuurlijk heb ik daar een oplossing voor; nieuwe woning !
Dus... ik heb een mailtje terug gestuurd met een aantal vragen over de tafel die ze in gedachte heeft, waar ze tot nu toe gekeken heeft, wat haar aanspreekt en waarom het niet in haar woning past. Evenals de vraag of ze eventueel foto's heeft van de ruimte waar de tafel in komt te staan.

Lees verder »

Herontwerp

Door 247pro op dinsdag 22 november 2011 12:00 - Reacties (11)
Categorie: -, Views: 7.758

Het maken van een herontwerp ofwel redesign is iets wat iedereen kan. Zo, dat is eruit.

Dat was iets wat ik belangrijk vond om direct te vermelden, zeker omdat het zo is. Het herontwerpen heeft niet altijd met meubels, architectuur of voorwerpen te maken. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde bedrijfsprocessen of handelingen die uitgevoerd dienen te worden.

Lees verder »

Less is more

Door 247pro op zaterdag 19 november 2011 11:11 - Reacties (4)
Categorie: -, Views: 5.422

Gefeliciteerd Andrea del Sarto en Ludwig Mies Van Der Rohe, met deze uitspraak is 75% van de wereldbevolking bekend. Toen kwam de casus over hoe je meer kon verdienen door minder te verkopen, waarbij 23% kwetsbaar werd omdat het voor een elitaire groep is. De overige 2% is, kent of is getrouwd met een ontwerper.
Iemand die dit goed heeft toegepast is Jan des Bouvrie die eerst voor de elite ontwierp, daarna voor de burger met geld en nu zijn naam verkoopt in doe-het-zelf winkels.

Lees verder »